Noul Tractor AGricol ROmânesc – TAGRO in portofoliul nostru de tractoare

In calitate de dealer a SA IRUM, TEHAGROPIESE SRL va prezinta noul Tractor AGricol ROmânesc – TAGRO

După o pauză de peste 10 ani și multe eforturi, prin Centrul de Cercetare și Dezvoltare iFOR, IRUM lansează noul Tractor AGricol ROmânesc – TAGRO.
Produsul  a fost gândit pentru toți fermierii, cu precădere pentru cei mici și mijlocii, iar piața de desfacere se dorește a fi atât în România, cât și în alte țări din Europa.
TAGRO este un tractor compact, ușor manevrabil, cu transmisie mecanică, confortabil și care este ușor de întreținut.
Motorul de pe TAGRO este o unitate FPT (Fiat Power Train) model F5 de 86, 95 si 102 CP, diesel, cu 4 cilindrii in linie, sistem de injectie common rail, cu turbocompresor si intercooler, iar norma de poluare este stagiul IV final.
Utilajul se încadrează în clasa de putere 80-110 CP și dispune de o transmisie mecanica cu 12 viteze si inversor, cu posibilitate de cuplare 4 x4, directie hidrostatica și sistem de frânare cu discuri multiple.
Instalatia hidraulica de forta a utilajului este alimentata de o pompa hidraulica cu un debit maxim de 60l/min. Circuitul hidraulic pune la dispozitia operatorului un numar de 3 sectiuni hidraulice comandate mecanic prin intermediul levierelor de pe consola dreapta din cabina. Aceste sectiuni hidraulice sunt configurabile, astfel incat sa satisfaca cerintele tuturor accesoriilor ce pot fi atasate tractorului. Mecanismul de ridicare spate este un sistem in 3 puncte de categoria II cu comanda manula din cabina si din exterior, control pe pozitie si forta.
Conceput în primul rând pentru a asigura operatorului condiții optime de siguranță și confort, cabina utilajului corespunde normelor ROPS si FOPS, categoria 2 de protectie, asigurand o vizibilitate sporita, este dotata cu aer conditionat automat si ventilatie cu sistem de filtrare a aerului, geam spate cu degivrare si scaun operator pneumatic cu incalzire. De asemenea, utilajul dispune de proiectoare de lucru față/spate pentru condiții optime de lucru și pe timp de noapte.